Tuesday, September 27, 2011

Sisenesime rutiini

Esmaspäevast algas meie õppetöö Utah State University's. Vaevalt keegi viitsib siin lugeda üldpedagoogilistest teemadest, aga sellega me alustasime. Eks see ole kunagi kuuldud ja praktikaski läbi proovitud, seega pigem huvitavam on kuulda teiste maade inimeste arvamusi ning vaadelda nende suhtlemisviisi. Põnevamad tõotavad tulla IKT töötoad: õppejõud Nathan Smith (kes on pea maailmakuulus ka fotograafina) proovib arvestada meie IKT-lt eritasemelise rühma soovidega (kuidas - ei kujuta mina ette); lisaks proovime töötada Mac-masinatega, mis Eestis mu-teada laialt levinud pole. No, juba täna nägime paari uudset vidinat ("jupstükki"). Ehk ostan mõne kaasagi!

Õhtul oleme tegelenud ka kaasaegse inimese (vaevalt, et ainult ameeriklase) põhitegevusega: ostlemisega (poodlemisega), sest see ju teeb õnnelikumaks.  Kui nii jätkame, oleme ilmselt varsti lahti traditsioonilisest eestlase vingu-näost ja leiame ka, et kõik-kõik on "wonderful" ja "fine" :) Kuid jah, isegi eestlastele on siin paljud kaubad odavamad. Kas peaks kotitäie teksaseid, lõhnapudeleid, spordiriideid jms konteineriga koju saatma?

Ilus ilm ja võimalus ennast lõhki õgida jätkuvad.
Washington_Utah_Logan on PhotoPeach



Utah State University, tutvustav video. Erinevalt eestlastest kannavad üliõpilased jt sageli oma kooli või linna logoga särke, pükse jm.

1 comment:

  1. Varuge muidugi uus garderoob. Mul sugulane ütles, et USAsse peab minema kilekotiga, kus on pass ja vanade riietega. Kohale jõudes tuleb kohe siirduda esimesse ostukeskusesse ja vanad riided ära visata.

    ReplyDelete